Din personliga redovisningsbyrå


Din personliga redovisningsbyrå


Interim redovisningskonsult


Behöver ditt företag extra hjälp med redovisning under en hektisk period? Eller har ni svårt att hinna med på grund av personalbrist? Då kan en interim redovisningskonsult vara lösningen för er!

Som interim redovisningskonsult har jag lång erfarenhet av att hjälpa företag i liknande situationer. Genom att anlita mig kan ni få den extra hjälp som ni behöver för att hinna med er redovisning, samtidigt som ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Jag kan hjälpa er med att sköta löpande bokföring, fakturering och leverantörsreskontra, upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer. 

Med min hjälp kan ni vara säkra på att era redovisningsuppgifter sköts på ett professionellt och effektivt sätt. Ni kan också vara säkra på att jag har den kompetens som krävs för att arbeta med olika redovisningssystem och programvaror.

Jag är en erfaren interim redovisningskonsult som är redo att hjälpa er med era behov och utmaningar.

Bokföring & rapportering


Att sköta den löpande bokföringen är tidskrävande och det gäller att hålla reda på att man följer lagar och förordningar.  Det blir ett stressmoment mindre att veta att du får tillförlitliga rapporter som beslutsunderlag när du planerar din verksamhet.

Bokslut


Vi avslutar året som gick så att du får de tillförlitliga och överskådliga rapporter som du ska visa upp för exempelvis banktjänstemän, revisorer, ägare, och styrelse.

Deklaration


Deklarationer till Skatteverket av alla slag måste skickas in och betalas i tid. Det kan bli kostsamt att komma in försent eller med felaktiga uppgifter.

Särskilda kunskaper


De deklarationer som listats nedan är för företag som idkar handel med alkoholhaltiga drycker. Import och exportförsäljning både inom Sverige, till EU land samt tredje land.

Och utöver det även:

Har du en fråga?

Tveka inte att kontakta oss på mail eller ring oss på 070 – 957 11 38

© Lindelöws Ekonomibyrå AB

Webbdesign av Mike Adenberg

Stockholm, Sweden

Shopping Basket