Lindelöws Ekonomibyrå AB

Lindelöws Ekonomibyrå AB är en redovisningsbyrå och bokföringsbyrå som ägs och drivs av mig, Kerstin Lindelöw.

Jag har jobbat med Ekonomiadministration och bokföring i små och medelstora företag i över 30 år. Jag är bekant med många olika branscher såsom import/export av alkoholhaltiga drycker, marknadsföring, resebyråer, streckkodsföretag, radiohandel med flera.

Jag inriktar mig på Aktiebolag och Enskilda Firmor och ideella föreningar. Allt som rör företagets bokföring, momsdeklarationer, inkonstdeklarationer (NE bilagan och Inkomstdeklaration 2 och 3), förenklade årsbokslut och Årsredovisningar K2+K3, K10:an, uppstart samt rådgvivning. Då jag har jobbat en hel del med företag i alkoholbranschen så det finns specialkunskaper gällande detta.

Kerstin_Lindelow_Redovisningskonsult

Kerstin Lindelöw
Lindelöws Ekonomibyrå AB

Behöver du hjälp med årsredovisningen?

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Kontakt och upplägg av företaget i våra system är alltid gratis. Vi tar ett första personligt möte och tittar över dina behov och så ger jag dig ett kostnadsförslag.

Vilka företag har ni erfarenhet av?

Vi har mångårig erfarenhet från olika branscher såsom detaljhandel, import/export, konstnärliga verksamheter, konsultföretag etc. 

Vad kostar det?

Ta en titt på prislistan här. Känner du dig osäker om vad och hur mycket hjälp du behöver så kan vi ta ett förutsättningslöst möte och kartlägga dina behov och jag kan ge dig ett fast pris för den tjänst eller de tjänster som du vill ha hjälp med.

Jag hjälper dig komma igång

Du kommer få all information gällande vad du ska skicka. Du behöver vara uppmärksam på din e-post eftersom all information du behöver, kommer komma den vägen. Deadlines för inlämning av bokföringsunderlag ska levereras till Byrån senast 10 dagar efter utgången av den period som redovisninen gäller. Allt material gällande bokslut senast 30 dagar efter räkneskapsårets utgång. Deklarations och beskattningsmaterial senast 30 dagar efter beskattningsårets utgång.

Har du en fråga som du inte hittar svar på? Kontakta oss i dag så hjälper vi dig.

Några av våra nöjda kunder

”Extremt tacksam för den lätta och professionella hjälp som mitt företag har fått av Lidelöws Ekonomi. Det har varit ett personligt engagemang från början och jag kan rekommendera dem varmt!”

Marie-Michelle Ask

Marknadskonsult – MM Marketing

”Tack Lindelöws Ekonomi för att du kom och gjorde vårt bokslut och årsredovisning. Tack för din personliga servicekänsla och att det gick snabbt. Vi är imponerade över din professionalism och att allting gick så smidigt.”

Andreas

Ekonomichef – Brill & co


© Lindelöws Ekonomibyrå AB

Webbdesign av Mike Adenberg

Stockholm, Sweden

Shopping Basket